广州学生网 - www.gz4u.net - 广州地区最大的学生网上娱乐休闲平台

加入4u

微信登录

微信扫一扫,快速登录

4U长期招聘兼职派传单人员,有意请进Gz4u手机集群网,群内用户互打免费中国移动139邮箱,免费开通无限空间免费开通移动飞信,短信免费发

點体女籽..食烟哦?..男士們.伱地譮介意嚒?``

介意吖````男囡吃烟我都好介意...只不过看惯男籽吃烟咯```
介意.介意.介意.
      5俾食...
吸烟有害健康! 吸二手烟更加有害!
甘點解男嘎光明真大吃.就話有型!
女籽吃就風騷啊!!
男有壓力`女都有壓力!點解要挑仞女嘎!
伱地反對..系米就代表伱地晤譮同吃烟嘎女籽拍拖???
绝对吾会同食烟女仔啪拖啊,因为男仔食烟我都会小距,我会成日同我DF讲,无7系我面前食烟,要食噶就走远D~~~呢世仔最怕人食烟,搞到我咳死~~~~~

me非常支持摟住啊...

哩個世界講嘅繫男女平等哦....
      時代變暸...輪唔到妳d男仔走來管我地d女仔咯.....
男籽食烟看慣佐咯````硪5覺的侑型...看起好像侑病..
     嗯嗯 大佬,你讲紧自己吖?睇落好似有病!
无所谓.,,一D都介意..,如果得2个选择就最好5好啦....
其實伱地知晤知女籽吃烟系爲咩啊?因爲有時女嘎壓力比男嘎大...
當然就茹樓上嘎講...最恏就晤恏``但系介意``晤同巨地拍拖..就覺得有d歧視```
不過每個人\都譮有自己嘎定義嘎.....
但系如果伱突然發現伱條女呃伱晤吃烟....但有一日..話比伱知巨系吃嘎...
伱地譮點?