广州学生网 - www.gz4u.net - 广州地区最大的学生网上娱乐休闲平台

加入4u

微信登录

微信扫一扫,快速登录

4U长期招聘兼职派传单人员,有意请进Gz4u手机集群网,群内用户互打免费中国移动139邮箱,免费开通无限空间免费开通移动飞信,短信免费发
楼主: 大大的螃蟹

『感情專區』記錄伱嘅心情記錄你嘅事迹,,讓我地擁有不可磨滅嘅回憶噢~

我唔知我懟伱嘅依賴喺咪代表我喜歡伱.
眞喺唔知點好...
头像被屏蔽
目标难寻~!何时不再孤独?!
邊過識  陳. 綺. 琪

其實......我狠愛距....
头像被屏蔽
記錄你嘅心情記錄你嘅事迹,,讓我地擁有不可磨滅嘅回憶噢~
         存在嘅時時刻刻,,我地都喺度製造回憶,,,改變鳥"不可能"嘅定義,,,                  
                每每罧起,,都令人懷念,,令人嚮往,,
                          所謂獨食難肥,,呵呵~記低我地嘎快樂,,憂愁,,
                                唔開心,,,咁就讓大傢一齊為你分擔,,
                                開心,又可以讓大家一齊為你而祝福,,

你嘅事蹟,,將會畱下足迹,,你嘅快樂,,將會永久流傳,,
                          因為,,,憑我嘅勇氣,,創造咗回憶,,擁有咗繁星,,,

〖小孩子,,,         其實都喺天使,,
                  都被神守護着,,
      但喺因為睇唔到神嘅關繫,,               人感到十分難過,,
所以,,            某天,,       人就離開咗神,,
                                 人為咗繼續生存落去,
           即使要捨弃守護佢嘅樂園,,              都想得到喜歡嘅人嘅愛,,,】

++++++++++++++++++++++++++++++++
╰( ≧﹏≦)╯…恩恩…恩…   
  ╜ ╙      伱可以講低一句話,都可以講低一嗰故事,,
                            讓我地分享,,,
                  希望大家都可以暢所欲言啦~~~≡(▔﹏▔)≡
前幾日,因為一個突如其來嘅suprise,我萌生起一個願望..
但,系前幾日,我依一個願望徹底破滅....[s:81]

近日,我諗通左...
我覺得,都系要
知.足.常.樂
头像被屏蔽
论坛的发展需要有清晰的目标和计划,尤其是创始人和斑竹。郑俊雅总结优秀的站长的发展思路大体分四个步骤:
1.打造一个网名  
2.从一个网名发展到一个论坛
3.从一个论坛发展到一个公司
4.从一个公司发展到一个集团
最中意门口阿姨既牛杂档!!哈哈