广州学生网 - www.gz4u.net - 广州地区最大的学生网上娱乐休闲平台

加入4u

微信登录

微信扫一扫,快速登录

4U长期招聘兼职派传单人员,有意请进Gz4u手机集群网,群内用户互打免费中国移动139邮箱,免费开通无限空间免费开通移动飞信,短信免费发

『感情專區』記錄伱嘅心情記錄你嘅事迹,,讓我地擁有不可磨滅嘅回憶噢~

你系应小吞要求发帖既??...
依类帖五该5好用异体字喇..好难睇
~~!1~!~又多个地方灌水
應該點寫低亜.?
1.句話定1.篇文章./??
头像被屏蔽
╰( ≧﹏≦)╯…恩恩…恩…   
  ╜ ╙      伱可以講低一句話,都可以講低一嗰故事,,
                            讓我地分享,,,
                  希望大家都可以暢所欲言啦~~~≡(▔﹏▔)≡
只要系抒發感情嘅就得喇..但好似2樓個种就絕對唔得
我汗...............比小吞甘讲````````我好难过~~~~~~~~
我抒发紧感情噶。

其实最近最5开心既事就系身边好多好朋友都出国``走既走`准备走既准备````唉
小烟噶经历
我试过..........................
妹头...我其实都系度抒发紧感情
昨天我很开心,今天我也很开心,希望明天也很开心.....哈哈
头像被屏蔽
引用第9楼街角·愛2007-03-03 22:47发表的:
昨天我很开心,今天我也很开心,希望明天也很开心.....哈哈

我咫伱會感動到痛苦流涕架~希望~高一下學期...能夠happy every day~
唔恏忘記"可樂"嘎測試...噢~