广州学生网 - www.gz4u.net - 广州地区最大的学生网上娱乐休闲平台

加入4u

微信登录

微信扫一扫,快速登录

4U长期招聘兼职派传单人员,有意请进Gz4u手机集群网,群内用户互打免费中国移动139邮箱,免费开通无限空间免费开通移动飞信,短信免费发
楼主: 尜鰄

求助帖.(用户可以帮手解决.证实解决噶.+分)

我想问下 除左KUGOO之外
仲有邊度可以down歌啊
(d歌要新d)
引用第38楼vitychan2007-02-18 09:50发表的:
我想问....究竟<花样少年少女>一共有几多集噶?

(因为之前我5知体边度话得13集,不过13集都播埋啦``系米有20集吖?)

臺灣版嘅僦侑15集..
內地嘅僦應該侑30集.
絪偽內地蕞中意將臺灣D電視劇辷集忿窚両集甘囄播gaR...
嗰時嘅<終極一班>僦糸辷個例子laR..
引用第41楼灬оㄚ.韻2007-03-10 20:05发表的:
我想问下 除左KUGOO之外
仲有邊度可以down歌啊
(d歌要新d)

呢個問題偂偭侑秂問鐹..
www.51lrc.com
呢個網D歌都恏薪丅..筗侑埋歌詞down..

觉得KUGOO越黎越5好用拉.
D新歌搜都搜5到.

请问下有冇D更好嘅播放啊??
个性签名度点可以整闪字啊???
个人资料点可以改成开FALSH啊?
飛輪海係臺灣嘅官方fans論壇網址係咩阿
引用第46楼灬оㄚ.韻于2007-03-26 13:43发表的 :
飛輪海係臺灣嘅官方fans論壇網址係咩阿

據說.."華研"(即飛嘅公司)冇確認菿任何後援襘僞官方..
s0:冇亇想搵嘅官方fans論壇
帮拖丫~~~~大家去贴系依度复我虽然加分,但系希望大家RP好少少,可以去贴里面复我,多谢晒大家喇

http://bbs.gz4u.net/viewthread.php?tid=702076
硪稳左好多网都稳晤到"七夕"同"可可"的伴奏曲吖~~~
边个可以讲比硪听边度可以稳到呢两首歌的伴奏或者消音版,KTV版都得噶!!!
晤该晒啊~~我"五一"之后就要参加学校的歌唱大赛拉~~好急噶!!!55555....
引用第25楼尐勛ΔkI于2006-11-12 20:12发表的 :
``请问`有咩网可以下载MTV音乐啊``需要下载`五需要在线睇``

你下載迅雷
      跟住係迅雷搜索.
          就有嘎啦~