广州学生网 - www.gz4u.net - 广州地区最大的学生网上娱乐休闲平台

加入4u

微信登录

微信扫一扫,快速登录

4U长期招聘兼职派传单人员,有意请进Gz4u手机集群网,群内用户互打免费中国移动139邮箱,免费开通无限空间免费开通移动飞信,短信免费发

玩下投票啊...王Sir黑5黑人憎啊?````支持下啦.Thanks各位!!!

啫查实呢...我就觉得呢...
佢除咗比较烦之外份人都冇咩嘎~!
当然76垃圾老师嘅通病除外...
佢上课好搞笑嘎~!
見到佢嗰樣都唔順眼a

講廢話多過食飯

凡人  一個

..

只X主任....好抵X死嘎....打人嘅```

Re:..

下面是引用尜蕉蕉于2005-09-27 21:52发表的..:
只X主任....好抵X死嘎....打人嘅```
呵呵...呢D就係76D垃圾老师嘅通病...
就係冇资格做老师~!
今日见到距去篮球场踩场吖...

仲黎手掟走人地个波(听闻...)
wa...你地講野好把炮阿..

好野..我支持你地.!!!
黄sir风格有D似...黄埔D教官....得闲无事...见到你个样寸寸地...就会高声感批评吓你..俾个下马威你叹...
其實..我聼你地學校d人講...

我覺得你地d老師都好似好專制...

你地要小心啊...我覺得呢种情形就好似[逆我者亡]邯..
投左票会5会~```~~~
下面是引用尛維維于2005-09-27 23:22发表的:
其實..我聼你地學校d人講...

我覺得你地d老師都好似好專制...

你地要小心啊...我覺得呢种情形就好似[逆我者亡]邯..
XXX~!!
亡佢个X吖~!
睇下边个亡吖~!?