广州学生网 - www.gz4u.net - 广州地区最大的学生网上娱乐休闲平台

加入4u

微信登录

微信扫一扫,快速登录

4U长期招聘兼职派传单人员,有意请进Gz4u手机集群网,群内用户互打免费中国移动139邮箱,免费开通无限空间免费开通移动飞信,短信免费发

致邓华英老师做班主任既班

各位师弟师妹 如果 邓华英老师做你地既班主任  我都5知应该贡献你地定系替你地悲哀。。。。。。
首先 系初一就会实行 课后自习到5点3(5知一家有无呢) 兼且 比较中意闹人 最经典果句系 厕所里的石头 又臭又硬 (5知出现左未呢)
仲有 距D测验次数超多 如果你既数学成绩波动大OR作业质量同成绩5相符既话 禁恭喜晒 你可能可以享受 每星期入办公室2、3次既待遇(我就系享受左3年啦)
当然 距都系一个几好既老师来既 不过 你可能要上左高中先可以体会到 :“啊!原来老邓系禁好嘎!”
总之 好好享受呢 天堂 人间 地狱 既交织既3年啦
PS 入办公室5系叹空调 而系比人闹到狗血淋头
很好!!!....办公室有无咖啡饮家?!
邓华英教2+噶初一10.
恭喜 &  默哀...
何止这些呢......~
金句太多...
个头太多花款...
考试前一个月几乎日日测验
只要你做得出...距无野系5G噶~
...唓.我地晚自习到5点半...
死咯..呢家d初一初二真慘..
想當年我地初一噶時候日日俾條八婆留..
留唔糸做作業糸讀書.!!
浪費青春..日日都有人反佢..
呢家一天光曬..
換咗個我覺得呢一生教過我當中最好噶一個老師..
诶~
依家先见到原来发帖果个系体委~
比郑小梅教嘎应该高兴啊~
初一 二 会管得好严~
但系到初三你就回觉得好轻松噶啦~
呵呵~
有没你地班噶班主任联系方式呀?