广州学生网 - www.gz4u.net - 广州地区最大的学生网上娱乐休闲平台

加入4u

微信登录

微信扫一扫,快速登录

4U长期招聘兼职派传单人员,有意请进Gz4u手机集群网,群内用户互打免费中国移动139邮箱,免费开通无限空间免费开通移动飞信,短信免费发
楼主: Sunny貓

▌||▌‖▌31迚葙冊欣赏貼'已濄期'發葙請菿(2)貼_▌||▌‖▌

关闭 [复制链接]

Re:譆譆``髮妳哋嘅

唔好激动.....卡卡~~

笑蠛笑```唔吡笑錒```哼......
[s:24]  [s:11]  [s:24]

.........

点解我发既相全部变成XXXXX [s:14]

硪點知妳噶
從新發過囖

Re:譆譆``髮妳哋嘅"肉照"上來啦``有分分加噶`![8.4更新]

YI````````T黎妳都係發唔到喔
都係得個XX嘅

警告--
  晤恏再系度灌水!
  此貼只准发相"
<P>大傢都曾經就讀31中``!</P>
<P>都算喺師兄弟姐妹啦``譆譆```</P>
<P>大傢髮妳嘅相上來啦``!如果得同意``可以髮妳得嘅朋友嘅相相上來``!</P>
<P>有如下規定:</P>
<P>1&#46;髮自己嘅相``<FONT color=#f709c7 size=4><B>獎勵金錢20&#46; 魅力5&#46; 積分3</B></FONT></P>
<P>2&#46;髮朋友仔嘅相``<FONT color=#9222dd size=4><B>獎勵金錢15&#46; 魅力3&#46; 積分2&#46;</B></FONT></P>
<P>3&#46;同一個人``可以多次髮相``不過張相5可以相同``</P>
<P><FONT color=#1a94e6 size=4><B>4&#46;呢張貼凈喺可以貼相``5準囬復噶``囬復嘅要釦分噶``</B></FONT></P>
<P>5&#46;凈喺喺呢張貼度髮嘅相``先可以獎勵``自己另外開貼髮嘅``都5加噶``[em07]</P>
<P>譆譆`````大傢努力``!</P>