广州学生网 - www.gz4u.net - 广州地区最大的学生网上娱乐休闲平台

加入4u

微信登录

微信扫一扫,快速登录

4U长期招聘兼职派传单人员,有意请进Gz4u手机集群网,群内用户互打免费中国移动139邮箱,免费开通无限空间免费开通移动飞信,短信免费发
楼主: 5100sd

初1.(1)班班主任劉海娜!

但果件事真喺5關莪事,佢污蔑莪,而且件事5止拍拖感簡單,系打人,佢系要賴莪連累魜哋,
11# 尛傑傑

但果件事真喺5關莪事,佢污蔑莪,而且件事5止拍拖感簡單,系打人,佢系要賴莪連累魜哋,
13# woisw

佢冇鬧過莪,不過佢系背後講莪,
问心果句.你做过D咩衰事?.
.你E+讲句捂讲句咁..想我哋点啉你吖?..
拍拖又好.打交又好.都喺D捂好嘅事..咁你自己做过D咩先得咖?
我就捂信你就喺一个乖乖学生.100%捂信!
20# js`

果見事真喺5關莪噶事,系魜哋同魜哋噶事,系佢無啦啦拖埋莪落水,
而且佢冇當面鬧過莪,因為真喺5關莪事,佢冇理由鬧莪,但佢卻系d'家長、同學、老師面前污蔑莪,
24# 尛傑傑

就系莪乜事都冇做過,系魜哋打魜哋,就系2.個魜莪都識,所以佢污蔑莪系莪同某個有過過節,連累到果個,
如果莪真喺同某個有過過節,佢點解5打莪,要打佢.?佢打佢關莪乜事,又5系莪叫佢打,
.为D咁小嘅事.去同你个老师嘈...咁有本事吖.同市长去嘈吖.!同佢讲.你哋D做事方式完全喺捂啱嘅!!..
问题.你有无咁嘅本事先??.
.如果有.我希望听日嘅头条喺你!!...辩论都俾面你了..人哋觉得你喺傻籽咋..
初中籽.俾心 ...
尛傑傑 发表于 2009-6-6 18:54

同意师兄既讲法
伱都識講翋
佢一直針對伱,咁又點解咁多魜
唔針對喺都要針對伱吖~
咁不如伱自己冧丅點解伱會成為
被針對既對象好過翋
畀心機讀書翋~
樓上講得好!!!..~..
同意师兄既讲法
伱都識講翋
佢一直針對伱,咁又點解咁多魜
唔針對喺都要針對伱吖~
咁不如伱自己冧丅點解伱會成為
被針對既對象好過翋
畀心機讀書翋~
唔系多舊魚 发表于 2009-6-7 14:14

感动吖!!!..多谢支持多谢支持吖...
对于楼主我真喺捂知道可以再讲D咩了...
我宁愿佢好好哋读书.做好学生要做嘅嘢就得了..理咁多托咩..
27# 唔系多舊魚

因為佢無聊咯,莪根本就同佢5系孬熟,佢針對莪,