广州学生网 - www.gz4u.net - 广州地区最大的学生网上娱乐休闲平台

加入4u

微信登录

微信扫一扫,快速登录

4U长期招聘兼职派传单人员,有意请进Gz4u手机集群网,群内用户互打免费中国移动139邮箱,免费开通无限空间免费开通移动飞信,短信免费发

高二级级花系边个?

希望大家踊跃投票,
如有遗漏,请回帖告知.
改标题,唔好俾佢停~
温大美人近照:
多选投票: ( 最多可选 2 项 ), 共有 362 人参与投票
您所在的用户组没有投票权限

评分

溫綺文,美女

撑撑撑撑秦佳啊~~~

秦佳最店!最酷!最靓女~~~

我顶!!楼主我顶你乜
。。。做乜后来先整张甘既上去!!极度唔似温。。真人丑N多~~呢张够惊滟嘎啦已经!
哈哈!
又搞嘀今的野!
我撑靓妹!嘻!
撑撑撑撑秦佳啊~~~

龚慧倩呢~补充呢个啦 OK嘎
h13209654 发表于 2009-4-10 20:57

系波.我竟然唔记得左佢,
溫綺文,美女
hy185825 发表于 2009-4-10 20:40

good teste
哈哈!
又搞嘀今的野!
我撑靓妹!嘻!
天才與白痴 发表于 2009-4-10 22:20

daring ~   gc吓喇
无喔.
  真光有靓女咩? 五多见.真系甘讲
至少又靓又识装身噶少咯..
  我敢讲.全真光望女仔我就猴擒.
  不过望极都系甘..好似之前一开学就冲头马既郑子茵啦(一般般.我唔系想得罪人,真系麻麻)
  到之后学农好扬噶2班个几件(都系麻麻..身高.身材.样.我近距离望过 因为我识佢地)
跟住就到12班噶萧萧.因为我地班有人沟佢所以刮过佢..(总体黎讲,素质最五错嘎啦.我最体好)
最最最后就系14班噶一个[尤物] (我一个同学系甘同我讲....好似话好靓.又索.不过我望极都五见咯.)
成个高一级..
  少..应该系无..正确黎讲系背影杀手多.
  以上纯属个人收集,,,绝无任何立场问题...  
  闪
有样既! 真系有几个..
讲到真正噶级花就..
差左少少啦...

好好读书吧..
D花花草草贴全部都无相噶,点选吖
静系讲据地D全名又吾知据边个打边个